Type and press Enter.

Vuolukivinen Koirankuppi ROUTA 1,2 l

98.00 

Design koirankuppi ROUTA on tehty suomalaisesta jalokivestä – 2,8 miljardia vuotta vanhasta vuolukivestä, jota jää yli esimerkiksi takkojen valmistuksessa. Kuppi pitää koiran veden kylmänä ja raikkaana sekä ruoan tuoreena pidempään, vuolukiven taikavoiman, kylmyydensitomiskyvyn avulla. 

26 varastossa

Kuvaus

Modernia muotoilua edustava suomalainen koirankuppi ROUTA on valmistettu Pohjois-Karjalassa louhitusta suomalaisesta jalokivestä – 2,8 miljardia vuotta vanhasta vuolukivestä. Vuolukivemme on isommista projekteista pelastettua ylijäämäkiveä, jota syntyy esimerkiksi kivitakkojen valmistuksessa. Ylijäämämateriaalin hyödyntäminen ja kiven pitkäikäisyys tekevät kupista ympäristöystävällisemmän vaihtoehdon.

Vuolukiven kyky sitoa kylmyyttä pitää ruoan tuoreena ja veden viileänä pidempään. Koirat pitävät raikkaasta, viileästä vedestä. Viileä vesi motivoi koiraa juomaan enemmän, mikä ylläpitää nestetasapainoa. Voit laittaa kupin pakastimeen kahdeksi tunniksi, tehostaaksesi sen jäähdyttävää vaikutusta. Lisäksi jykevä kuppi pysyy tukevasti paikallaan, innokkaallakin ruokailijalla. Näin ruokailu on ergonomisempaa.

Oman, kivituotteille tyypillisen, säväyksen tuo kupin kaunis, yksilöllinen pintakuviointi. Kiven luonnostaan tiivis rakenne ei ime itseensä hajuja tai makuja ja tekee kupista hygieenisen. Näin kupista voi tarjoilla elintarvikkeita huoletta. Kivikuppi kestää myös konepesua.

KOKO

L, Tilavuus 1,2L – Leveys 20cm, korkeus 8,5 cm, paino n. 2,7kg

 

LISÄTIEDOT 

MATERIAALIT:

100% Vuolukivi (kiven työstöön ei ole käytetty kemikaaleja)

HOITO- JA KÄYTTÖOHJEET:

Ennen ensimmäistä käyttökertaa huuhtele pöly huolellisesti vedellä pois kiven pinnasta tai pese kivikuppi astianpesukoneessa. Halutessasi tummemman kupin, jossa kiven värivaihtelut pääsevät enemmän esille voit öljytä kiven ulkopinnan ruokaöljyllä.

Vuolukivistä tuotetta voi käyttää sellaisenaan ja sen voi jäähdyttää tai lämmittää.  Kiveä voi lämmittää uunissa tai lämpimässä vedessä. Tuote voi siis toimia myös lämmitettävänä ruokakuppina. Älä koskaan kuumenna kiveä avotulella, mikroaaltouunissa, liedellä tai muulla kuumalla tasolla! Varo kuumentamasta kiveä liikaa, jottei koira polta itseään. Kiven jäähdyttämisen voi tehdä pitämällä kiveä pakastimessa vähintään pari tuntia. 

Vuolukivisen tuotteen voi pestä käsin tai astianpesukoneessa. Anna kiven kuivua täysin kuivaksi ennen seuraavaa käyttöä.

 

 

Lisätiedot

Paino 2.7 kg