Type and press Enter.

DIGILAHJAKORTTI (PDF)

20.00 50.00 

20€ tai 50€ arvoinen digilahjakortti Polar Barks verkkokauppaan. Toimitetaan sähköpostiin.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Kuvaus

Digitaalisella lahjakortilla saavutat yhtä suuren, mutta nopeammin saatavan ja toimitettavan ratkaisun koiraystävälliseen lahjaan. Digilahjakortti on täydellinen viime hetken lahjaratkaisu niin pieneen, kuin suureen juhlaan – Tilaa omasi jo tänään!

Digilahjakortti on yhtä kätevä, kuin fyysinen versiokin, ellei jopa kätevämpi! Lahjakortilla voit samaan tapaan tarjota lahjaksi valinnanvapautta suomalaisten design -koirantarvikkeiden parissa.

Lahjakortti toimitetaan PDF-tiedostona tilauksessa annettuun sähköpostiin. Voit lähettää tiedoston suoraan lahjan saajalle tai tulostaa sen omalla kotitulostimellasi – voisiko lahjan antaminen olla helpompaa!

 

Lahjakortti on voimassa 6 kuukautta ostopäivästä. 

 

Huom! Jos lahjakortilla on kiire, mainitsethan sen tilauksen kommenttikentässä, niin toimitamme sen normaalia toimitusaikaa nopeammin – 1-2 arkipäivässä. 

Pelkkää digilahjakorttia tilatessasi valitse toimitustavaksi nouto varastolta 0€, jolloin saat lahjakortin ilmaisella toimituksella sähköpostiisi.

 

HALUATKO MIELUMMIN PRINTATUN LAHJAKORTIN?

Lahjakortit ovat saatavilla myös perinteisinä printtilahjakortteina. Kierrätyskartongista valmistettu lahjakortti toimitetaan kortille sopivan lahjakuoren kanssa. Tutustu Polar Barksin perinteiseen printattuun lahjakorttiin.

Lisätiedot

Arvo

20 €, 50 €