Type and press Enter.

DIGILAHJAKORTTI (PDF)

20.00 50.00 

20€ tai 50€ arvoinen digilahjakortti Polar Barks verkkokauppaan. Toimitetaan sähköpostiin

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Digitaalisella lahjakortilla saavutat yhtä suuren, mutta nopeammin saatavan ja toimitettavan ratkaisun koiraystävälliseen lahjaan. Digilahjakortti on täydellinen viime hetken lahjaratkaisu niin pieneen, kuin suureen juhlaan – Tilaa omasi jo tänään!

Digilahjakortti on yhtä kätevä, kuin fyysinen versiokin, ellei jopa kätevämpi! Lahjakortilla voit samaan tapaan tarjota lahjaksi valinnanvapautta suomalaisten design -koirantarvikkeiden parissa.

Lahjakortti toimitetaan PDF-tiedostona tilauksessa annettuun sähköpostiin. Voit lähettää tiedoston suoraan lahjan saajalle tai tulostaa sen omalla kotitulostimellasi – voisiko lahjan antaminen olla helpompaa!

 

Lahjakortti on voimassa 6 kuukautta ostopäivästä. 

 

Huom! Jos lahjakortilla on kiire, mainitsethan sen tilauksen kommenttikentässä, niin toimitamme sen normaalia toimitusaikaa nopeammin – 1-2 arkipäivässä. 

HALUATKO MIELUMMIN PRINTATUN LAHJAKORTIN?

Lahjakortit ovat saatavilla myös perinteisinä printtilahjakortteina. Kierrätyskartongista valmistettu lahjakortti toimitetaan kortille sopivan lahjakuoren kanssa. Tutustu Polar Barksin perinteiseen printattuun lahjakorttiin.

Lisätiedot

Arvo

20 €, 50 €