Type and press Enter.

LAHJAKORTTI

20.00 50.00 

20€ tai 50€ arvoinen kierrätyskartongista valmistettu lahjakortti Polar Barks verkkokauppaan (sis. lahjakuoren).

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Kuvaus

Etsitkö täydellistä lahjaideaa koiranomistajalle? Anna lahjaksi valinnanvapautta, vastuullisuutta ja laatua. Polar Barks -lahjakortti on saatavilla joko 20 € tai 50 € suuruisena ja lahjakortteja voidaan käyttää kaikkiin Polar Barks -verkkokaupan tuotteisiin.

Lahjakortilla voit siis antaa lahjaksi koiraperheille laadukkaita, suomalaisia design -koiratarvikkeita, kuten Polar Dreams -koiranpedin tai vuolukivestä valmistetun ROUTA koirankupin. Tästä siis oiva apu lahjan etsijöille, jotka haluavat lahjojen olevan kestäviä, laadukkaita ja vastuullisesti tuotettuja sekä lisäksi mukavia käyttää!

Kaunis kierrätyskartongista valmistettu lahjakortti toimitetaan yhdessä korttiin sopivan kirjekuoren kanssa – voisiko lahjan antaminen olla helpompaa!

Lahjakortti on voimassa 6 kuukautta ostopäivästä. 

Huom! Jos tilaat samalla myös tilaustuotteita, mainitsethan tilauksen kommenttikentässä, mikäli tarvitset lahjakortin normaalin toimitusaikamme (2-7 arkipäivää) puitteissa ennen tilaustuotteen toimitusta. 

 

ONKO LAHJALLA KIIRE? – TILAA DIGILAHJAKORTTI

 

Lahjakortit ovat saatavilla myös maksun jälkeen sähköpostilla toimitettavina digilahjakortteina.  PDF-muodossa toimitettavan lahjakortin voit välittää lahjan saajalle sähköisesti tai tulostaa omalla tulostimellasi. Tutustu Polar Barks digilahjakorttiin.

Lisätiedot

Arvo

20 €, 50 €