Type and press Enter.

KOIRAN HEIJASTAVA HUIVI SÄDE – JÄRVENSININEN

29.00 

Suomessa valmistettu SÄDE heijastava koiran huivi on valmistettu pohjoisiin sääolosuhteisiin soveltuvasta työvaatekankaasta ja korkealaatuisesta YSL VizLite heijastinkankaasta. Bandana-mallisessa huivissa on tarrasäätö ja se on konepestävä 60-asteessa.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Kuvaus

TOIMITUSAIKA 1-2 viikkoa

Kotimainen koiran heijastava huivi SÄDE on erinomainen vaihtoehto koiran heijastinliiville. Yksinkertaisen tyylikäs bandana-mallinen design huivi on valmistettu pohjoisia sääolosuhteita kestävästä lujasta työvaatekankaasta. Kangas on suunniteltu kestämään loskaa ja kuraa – samaa kangasta käytetään myös ihmisten työvaatteissa, joilta vaaditaan suurta kulutuskestävyyttä. Suomessa käsityönä valmistetun huivin laadukasta YSL VizLite heijastinkangasta käytetään myös ihmisten huomiovaatteissa. Konepestävä 60-asteessa.

Pimeässä autoilijoille ja muille tienkulkijoille näkyvä huivi sopii käytettäväksi koiran valjaiden kanssa, kun heijastinliivin käyttö ei ole mahdollista. Helposti puettava koiran huivi sopii huomioasusteeksi myös herkälle koiralle, jolle muut koiran vaatteet saattavat olla epämiellyttäviä.

 

– Korkealaatuinen YSL VizLite heijastinkangas (ÖKÖ TEX 100)

– Pohjoisia olosuhteita kestävä työvaatekangas (ÖKÖ TEX 100) – hylkii vettä ja likaa!

– Helposti puettava ja tarranauhalla säädettävä bandana-huivi

– Voidaan pestä pesukoneessa 60-asteessa

– Suomalaista designia – suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

– Värivaihtoehtoina järvensininen tai huomio-oranssi

 

LISÄTIEDOT

KOKOVAIHTOEHDOT

S – 40 CM: säätövara n. 37-50 cm, huiviosan korkeus 17 cm

M – 50 CM: säätövara n. 47-60 cm, huiviosan korkeus 19 cm

L – 60 CM: säätövara n. 57-70 cm, huiviosan korkeus 19 cm

 

Valitse oikean kokoinen koiran huivi mittaamalla koiran kaulanympärys koiran kaulan alaosasta. Ota mitta sen mukaan, kuinka napakasti haluat huivin istuvan koiran päällä. Varmista, että huivi ei ole liian kireä. Huivin ja koiran kaulan väliin tulisi mahtua vähintään pari sormea. Taulukon ensimmäinen mitta vastaa huivin ympärysmittaa, kun tarranauha on kiinnitetty vastakkain ilman huivin säätöä. Kysy tarvittaessa apua asiakaspalvelustamme [email protected]

 

HUOM!

Tämä tuote ei ole henkilönsuojain. Käytäthän pimeällä liikkuessasi lisäksi aina asianmukaista CE-merkittyä heijastinta tai heijastinliiviä.

 

MATERIAALIT

YSL VizLite 201 heijastinkangas 65% polyesteri ja 35% puuvilla

Huivikangas 70% polyesteri ja 30% puuvilla

HOITO-OHJEET

Tuotteen käyttöikää pidentääksesi huuhtele likaantunut tuote ensin käsin vedellä. Tarvittaessa pese pesukoneessa enintään 60-asteessa miedolla pesuaineella ilman huuhteluainetta. Laakakuivaus tai rumpukuivaus enintään 60-asteessa. Silitys nurjalta puolelta max. 150-astetta. Heijastinkankaiden heijastava ominaisuus vähenee ajan myötä käytössä ja pesussa. Korvaa kulunut tuote uudella heijastinkankaan tullessa käyttöikänsä päähän.

Lisätiedot

Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Koko

L, M, S