Type and press Enter.

Vuolukivinen Koirankuppi ROUTA, 2 kpl setti

180.00 

ROUTA design ruoka-/juomakupit on tehty suomalaisesta jalokivestä – 2,8 miljardia vuotta vanhasta vuolukivestä, jota jää yli esimerkiksi takkojen valmistuksessa. Vuolukiven kyky sitoa kylmyyttä pitää ruoan tuoreena ja veden viileänä pidempään.

Kuvaus

Modernia muotoilua edustavat kotimaiset ROUTA koirankupit on valmistettu Pohjois-Karjalassa louhitusta suomalaisesta jalokivestä – 2,8 miljardia vuotta vanhasta vuolukivestä. Vuolukivemme on isommista projekteista pelastettua ylijäämäkiveä, jota syntyy esimerkiksi kivitakkojen valmistuksessa. Ylijäämämateriaalin hyödyntäminen ja kiven pitkäikäisyys tekevät kupista ympäristöystävällisemmän vaihtoehdon.

Kylmyyttä sitova, viilennettävä koirankuppi pitää ruoan tuoreena ja veden viileänä pidempään. Koirat pitävät raikkaasta, viileästä vedestä. Viileä vesi motivoi koiraa juomaan enemmän, mikä ylläpitää nestetasapainoa. Voit laittaa kupin pakastimeen kahdeksi tunniksi, tehostaaksesi sen viilentävää vaikutusta. Lisäksi painava koirankuppi pysyy tukevasti paikallaan, innokkaallakin ruokailijalla. Liukumaton koirankuppi tekee ruokailusta ergonomisempaa.

Kuppi on 100% luonnonmateriaalia, jonka ansiosta jokaisessa kupissa on kaunis, yksilöllinen pintakuviointi. Kiven luonnostaan tiivis rakenne ei ime itseensä hajuja tai makuja ja tekee kupista hygieenisen. Näin kupista voi tarjoilla elintarvikkeita huoletta. Kivikuppi kestää myös konepesun.

Koirankuppisetti sisältää kaksi kaunista kuppia, joita voi käyttää koiran ruoka- tai juomakuppeina.

 

KOKO

Tilavuus 1,2L – Leveys 20 cm, korkeus 8,5 cm, paino n. 2,7 kg (setti sis. 2 kpl kuppeja)

 

LISÄTIEDOT 

MATERIAALIT

100% Vuolukivi (kiven työstöön ei ole käytetty kemikaaleja)

HOITO- JA KÄYTTÖOHJEET

Ennen ensimmäistä käyttökertaa huuhtele pöly huolellisesti vedellä pois kiven pinnasta tai pese kivikuppi astianpesukoneessa. Halutessasi tummemman kupin, jossa kiven värivaihtelut pääsevät enemmän esille voit öljytä kiven ulkopinnan ruokaöljyllä.

Vuolukivistä tuotetta voi käyttää sellaisenaan ja sen voi jäähdyttää tai lämmittää.  Kiveä voi lämmittää uunissa tai lämpimässä vedessä. Tuote voi siis toimia myös lämmitettävänä ruokakuppina. Älä koskaan kuumenna kiveä avotulella, mikroaaltouunissa, liedellä tai muulla kuumalla tasolla! Varo kuumentamasta kiveä liikaa, jottei koira polta itseään. Kiven jäähdyttämisen voi tehdä pitämällä kiveä pakastimessa vähintään pari tuntia. 

Vuolukivisen tuotteen voi pestä käsin tai astianpesukoneessa. Anna kiven kuivua täysin kuivaksi ennen seuraavaa käyttöä.

Lisätiedot

Paino 2.7 kg