Type and press Enter.

Reunallinen koiranpeti Utu Dreams

209.00 299.00 

Sisustukseen sopiva reunallinen koiranpeti huonekalukankaasta. Suomessa valmistettu koiran sohva on saanut inspiraationsa ihmisten sohvista. Muhkeat kierrätysvanutyynyt luovat koiralle turvallisen pesämäisen nukkumapaikan.

 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Kuvaus

TILAUSTUOTE – Toimitusaika 2-3 viikkoa

Suomalainen koiranpeti UTU DREAMS on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Muhkeareunainen peti luo koiralle turvallisen pesämäisen nukkumapaikan. Pumpulin pehmoisilla reunatyynyillä koiran on mukava lepuuttaa päätään ja katsella kodin menoa.

Pelkistetty suomalainen muotoilu ja luonnolliset hillityt värisävyt sopivat yhteen niin pohjoismaisen sisutustyylin kuin muidenkin sisustustyylien kanssa. Sohvamainen koiranpeti on suunniteltu kestämään koiramaista eloa, vuodesta toiseen. Laadukas huonekalukangas ei nyppyynny, veny, rypisty tai kutistu pesussa, ja eläväinen pinta antaa anteeksi myös koirankarvat. Saatavilla neljä eri kangasvaihtoehtoa: graniitinharmaa eco-kangas (Espanja) tai Suomessa kudottu kaamoksen harmaa, hiilenharmaa tai lohenpunainen kangas.

Pehmeä sisätyyny on valmistettu käytöstä poistetuista PET-pulloista, minkä ansiosta kierrätetyt muovipullot jatkavat elämäänsä koirien ja ihmisten ilona. 

Pedin kankaat ja pehmusteet ovat koirakotien hyväksi testaamia!

        Kulutusta kestävät huonekalukankaat, joista karvat ja lika on helppo poistaa.

        Huppumainen päällinen on irrotettava ja konepestävä 30 asteessa.

        Päällisessä ei ole kovia lattioita vaurioittavia metalliosia.

        Sisätyynyn ja irrallisen päällityynyn voi pestä kevyesti käsin.

        Liukuestekangas estää pedin liikkumista liukkailla lattiapinnoilla.

        Ommeltu Suomessa. Samalla ompelimolla valmistuvat myös design huonekalut.

        Sisätyynyn ja irrallisen päällityynyn täyte 100% kierrätyspolyesterikuitua.

 

Utu Dreams design koiranpedin nimi juontaa juurensa Suomen utuisen kauniisiin kesäöihin ja peltomaisemien yllä pehmeästi leijaleviin sumupilviin. Utuisen rahoittavaa tunnelmaa toivomme myös koira-asiakkaidemme uniin.

 

LISÄTIEDOT

KOKOVAIHTOEHDOT:

S-koko: 60 x 40 x 15 cm, Koiranpeti pienelle koiralle, esim. chihuahua

M-koko: 70 x 50 x 15 cm, Koiranpeti pienelle tai keskikokoiselle koiralle, esim. pomeranian, shetlanninlammaskoira tai cockerspanieli

L-koko: 90 x 70 x 15 cm, Koiranpeti keskikokoiselle tai isolle koiralle, esim. samojedinkoira tai labradorinnoutaja

Valitse oikean kokoinen peti koiralle mittaamalla koira nenänpäästä hännäntyveen (pää + selkä). Sopiva peti on leveydeltään hieman mittaa suurempi, jotta koira mahtuu makoilemaan mukavasti pedillä myös kylkiasennossa. Peti muotoutuu lopulliseen muotoonsa käytössä ja saattaa olla aluksi ilmoitettua korkeampi. Utu Dreams pedin reunat ovat leveydeltään n. 11cm.

MATERIAALIT:

Suomalainen kangas 70% polyesteriä ja 30% akryyliä

Espanjalainen eco-kangas 74% polyesteriä ja 26% puuvillaa. Molemmista 26% kierrätysmateriaalia

Sisätyynyn täyte 100% kierrätyspolyesterikuitua (PET) ja GRS sertifioitua polyesteriä

Sisätyynyn kangas 100% polypropyleeniä

Logomerkki keinonahkaa

HOITO-OHJEET:

Suosittelemme kangaspäällisen pesua pesukoneessa 30-asteessa miedolla pesuaineella ilman huuhteluainetta. Emme suosittele rumpukuivausta. Pöly, karvat ja irtolika on hyvä poistaa kankaan pinnalta säännöllisesti esim. imuroimalla, kumihanskalla tai nihkeällä liinalla.

Sisätyynyä suosittelemme huoltamaan ensisijaisesti tuulettamalla ja imuroimalla, mutta tyyny kestää myös käsinpesun. Sisätyynyssä oleva patja poistettavissa erillistä pesua varten.

Emme suosittele tamppaamista, sillä se saattaa työntää pölyn ja lian sisälle kankaaseen. 

Polar Barks suosittelee pedille myös kodin tekstiileille tarkoitettua suojasuihketta. Löydät lialta ja kuralta suojaavan Softcare-varustesuojan verkkokaupastamme.

 

Lisätiedot

Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Koko+Väri

L Graniitinharmaa (eco), L Hiilenharmaa, L Kaamoksen harmaa, L Lohenpunainen, M Graniitinharmaa (eco), M Hiilenharmaa, M Kaamoksen harmaa, M Lohenpunainen, S Graniitinharmaa (eco), S Hiilenharmaa, S Kaamoksen harmaa, S Lohenpunainen