Type and press Enter.

Mehiläisvaha 100 ml

14.00 

Pidennä koiran nahkataluttimen- ja pannan käyttöikää! Sopii myös muille nahkatuotteille kuten nahkakengille. Kotimainen Mehiläisvaha on 100-prosenttista luonnontuotetta. Sisältää kotimaisen mehiläistilan tuottamaa mehiläisvahaa ja kasviöljyä.

6 varastossa

Tuotetunnus (SKU): NK-MV-100 Osastot: ,

Kuvaus

NK kotimainen mehiläisvaha on ekologinen ja koirille turvallinen tuote nahan hoitoon. Auttaa pitämään koirien taluttimet ja -pannat hyväkuntoisina jopa useita vuosia.

-100 -prosenttista luonnontuotetta

-Valmistettu kotimaisesta mehiläisvahasta ja kasviöljystä.

-Ei sisällä mitään muuta ylimääräistä.

-Sopii pintanahkamateriaaleille kuten taluttimille, kengille, laukuille, vaatteille ja kalusteille.

Monet markkinoilla olevat mehiläisrasvat sisältävät paljon kemikaaleja, sekä liuotinaineita ja niiden hunajainen tuoksu, sekä keltainen väri on toteutettu hajusteilla ja väriaineilla.

Kotimaisen mehiläistilan valmistama Nahkakunta mehiläisvaha ei sisällä hajusteita- ja se sopii erinomaisesti erilaisten pintanahkojen hoitoon, estäen nahan lohkeilua sekä kulumista. 

Käyttöohje: Levitä vahaa liinalla nahan pintaan ja anna kuivua noin 30min. Halutessasi voit vielä harjata nahan kenkäharjalla, joka tasoittaa lopputuloksen. Mehiläisvaha kirkastaa nahan alkuperäistä väriä ja antaa hyvän suojan materiaalille. Ei sisällä väriaineita, mutta hoitavat ainesosat saattavat tummentaa hieman nahan sävyä.

Ainesosat: Mehiläisvaha ja kasviöljy.