Type and press Enter.

Koira & Koti-setti – hoitoaine, shampoo, tassuvaha ja varustesuoja

34.00 

Polar Barks Koira & Koti-setissä saat kätevästi samassa paketissa tuotteet koiran turkin pesuun, tassujen hoita-miseen ja varusteiden sekä kalusteiden suojaamiseen.

Tuotteet on valmistettu ympäristöystävällisesti Suomessa.

 

 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): SC-HTSE-TIVVS2 Osastot: , , , ,

Kuvaus

Ympäristöystävällinen, hajusteeton ja väriaineeton Softcare-hoitoaine poistaa staattista sähköä ja tekee koiran, kissan tai muun lemmikin karvasta kiiltävän ja helpon harjata. Sulfaatiton Softcare shampoo on hellävarainen hajusteeton ja väriaineeton erikoisshampoo eläinten karvanpesuun. Luonnollisista aineista valmistettu kotimainen Softcare tassu- ja ihovaha hoitaa ja suojaa koiran ihoa erilaisilta ärsytyksiltä kuten vedeltä, asfaltilta ja jäältä. Softcare-varustesuojasuihketta voidaan käyttää eläinten asusteiden, nahkaremmien, ihmisten ulkoiluasusteiden ja kalusteiden pinnoille estämään likaantumista ja kastumista.

SETTIIN SISÄLTYY

Softcare sulfaatiton hoitoaine turkille 250ml

Softcare sulfaatiton shampoo eläimille 250ml

Softcare tassu- ja ihovaha 100 ml

Softcare varustesuoja lemmikkien tarvikkeille 500 ml

HOITOAINE

Sulfaatiton Softcare-hoitoaine turkille poistaa staattista sähköä ja tekee eläimen karvasta kiiltavän ja helpon harjata. Ympäristöystävällinen hoitoaine ei sisällä hajusteita tai muita haitallisia ainesosia. Valmistettu Suomessa. Avainlippu-tuote.

Käyttöohje: Levitä hoitoaine pestyyn karvaan hieromalla. Anna vaikuttaa hetki ja huuhtele.

Tuote on pakattu ponneaineettomaan, kierrätettävästä muovista valmistettuun pakkaukseen. Sen voi hävittää turvallisesti kierrättämällä muovin kierrätyksessä tai polttamalla.

Ainesosat: Aqua, Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Panthenol, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate

SHAMPOO

Softcare shampoo on hellävarainen ja sulfaatiton erikoisshampoo eläinten karvanpesuun. Ympäristöystävällinen shampoo ei sisällä hajusteita eikä väriaineita. Valmistettu Suomessa. Avainlippu-tuote.

Käyttöohje: Levitä ja vaahdota kostealle karvalle. Huuhtele lopuksi huolellisesti.

Tuote on pakattu ponneaineettomaan, kierrätettävästä muovista valmistettuun pakkaukseen. Sen voi hävittää turvallisesti kierrättämällä muovinkierrätyksessä tai polttamalla.

Ainesosat: Aqua, Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Methyl Oleoyl Taurate, Sodium Cocoyl Isethionate, Sodium Chloride, Polyquaternium-44, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate

TASSU- JA IHOVAHA

Softcaren hoitava ja suojaava luonnollisista aineista valmistettu hoitovaha eläinten tassuille ja iholle. Antaa suojaa erilaisia ärsytyksiä vastaan. Suojaa tassuja ja korvia vedeltä, asfaltilta ja jäältä sekä vähentää lumen tarttumista. Ehkäisee tassujen ja korvien paleltumia ja suojaa pakkaselta. Voidaan käyttää kuiviin, rikkinäisiin ja tulehtuneisiin tassuihin. Imeytyy nopeasti ihoon. Sopii ympärivuotiseen käyttöön. Valmistettu Suomessa.

Käyttöohje: Levitä ohut kerros halutulle alueelle ennen ulkoilua.

VARUSTESUOJA

Softcare-varustesuoja on tehokas suoja erilaisille koirien tarvikkeille. Varustesuojaa voidaan käyttää eläinten asusteiden, nahkaremmien, ihmisten ulkoiluasusteiden ja kalusteiden pinnoille estämään likaantumista ja kastumista. Antaa tehokkaan suojan turvallisesti muuttamatta materiaalin tuntoa. Valmistettu Suomessa. Avainlippu-tuote.

Käyttöohje: Sumuta käsiteltävä pinta niin, että se kostuu kauttaaltaan ja anna kuivua huoneenlämmössä n. 2 tuntia ennen käyttöä. Tee käsittely hyvin tuuletetussa paikassa tai ulkona. Uusi käsittely tarvittaessa.