Type and press Enter.

Eco koiranpeti POLAR DREAMS – Graniitinharmaa

180.00 190.00 

Eco-kankaasta valmistettu POLAR DREAMS koiranpeti tarjoaa parhaalle ystävällesi makoisat unet ja auttaa samalla vähentämään tekstiilijätteen määrää.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Muhkean “graniitinharmaan” pedin irrotettava ja konepestävä kangaspäällinen on valmistettu kovaa kulutusta kestävästä huonekalukankaasta, jonka martindale-arvo on jopa 80 000. Hankauksenkestoarvo ylittää siis jopa julkisiin tiloihin vaadittavan 35 000 martindale-arvon. Kankaan polyesteristä 26% ja puuvillasta 26% on kierrätysmateriaalia. Sisätyynyn täytteenä on pehmoinen käytöstä poistetuista PET-pulloista valmistettu vanu. Pedin pohjassa on liukuestekangas, joka ehkäisee pedin liikkumista liukkailla lattiapinnoilla ja parantaa siten tuotteen turvallisuutta ja ergonomisuutta. Pitkäikäisen koiranpedin kangaspäällinen ja sisätyyny on molemmat ommeltu Suomessa. 

Kokovaihtoehdot:

M – 80 x 50 x 15 cm = Keskikokoiselle tai pienelle koiralle

esim. jackrusselinterrieri, shetlanninlammaskoira tai cockerspanieli

L – 100 x 70 x 15 cm = Suurelle, keskikokoiselle tai leveästi makoilevalle koiralle 

esim. siperianhusky, suomenlapinkoira, samojedinkoira tai sängynvaltaaja-musti

Peti muotoutuu lopulliseen muotoonsa käytössä ja saattaa olla aluksi ilmoitettua korkeampi. Parhaiten löydät sopivan kokoisen pedin mittaamalla koiran nenän päästä hännäntyveen. Pedin leveyden tulisi olla hieman mittaa suurempi, jotta koira mahtuu makoilemaan pedillä mukavasti myös kylkiasennossa.

Materiaalit

Irtopäällinen – Keinonahka (logomerkki), polyesteri (liukueste) ja polyesteri-puuvilla-kangas

Sisätyyny – Kierrätyspolyesterikuitu (PET) ja polypropyleeni 

Suosittelemme kangaspäällisen pesua pesukoneessa 30-asteessa miedolla pesuaineella ilman huuhteluainetta, mikä säästää ympäristöä. Emme suosittele rumpukuivausta. Sisätyynyä suosittelemme huoltamaan ensisijaisesti tuulettamalla ja imuroimalla, mutta tyyny kestää myös käsinpesun.

Kangas kudottu Espanjassa.

Tuote on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

 

 

 

 

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa