Type and press Enter.

POLAR BARKS PROLOGI

Polar Barks Tiimi

Tätä hetkeä koko Polar Barks tiimi on odottanut malttamattomana. Meidät kotisivut on vihdoin julkaistu!

Mutta mikä Polar Barks onkaan ja millainen tiimi sen takana on?

 

POLAR BARKS

 

Polar Barks Finland Oy on tuore kotimainen startup, joka valmistaa koiratarvikkeita Suomessa. Haluamme tuoda alalle vihreitä arvoja ja eettisyyttä koiratuotteiden tuotantoon. Tuotteemme valmistetaan pääosin kierrätysmateriaaleista ja muista ekologisista materiaaleista. Pyrimme hyödyntämään kaikki materiaaliylijäämät ja pidämme logistiikkaketjut mahdollisimman lyhyinä. Haluamme tuoda koirien koteihin ajatonta ja kestävää pohjoismaista designia.

Miksi nimesimme brändimme Polar Barksiksi? Olemme suunnitelleet tuotteemme erityisesti pohjoisten koirarotujen kuten samojedien, huskyjen, suomenlapinkoirien ja alaskanmalamuuttien tarpeisiin. Pohjoisilla koiraroduilla on paksu, usein kaksikerroksinen turkki, joka voi aiheuttaa koirille varsinkin kesäisin tukalaa oloa. Tuotteemme on myös mitoitettu tätä kokoluokkaa oleville koirille. Haluamme, että pohjoiset ystävämme kukoistavat myös kaupunkiympäristössä, jossa kerrostaloasuminen on yleistä. Suurin osa tuotteistamme soveltuu kuitenkin mainiosti kaikenrotuisille koirille.

 

TIIMI

 

Seuraavaksi haluaisimme kertoa lyhyesti tiimistämme. Meitä on kolme perustajajäsentä; Alexandra, Niina ja Olga. Alexandra on yritysidean keksijä ja toimitusjohtaja, joka osallistuu aktiivisesti myös yrityksen markkinointiin. Polar Barksin perustamisen inspiraationa toimi Alexandran samojedinkoira Aspen. 

Niina toimii yrityksen tuotepäällikkönä ja muotoilijana. Hän vie taidokkaasti koko tiimimme villit tuoteideat ideatasolta konkreettisiksi tuotteiksi.

Olga toimii Polar Barksin markkinointivastaavana lääkäriopintojensa ohella. Olga päivittelee meidän Instagramiamme ihanilla koirakuvilla. Luvassa on paljon hyödyllisiä pohjoisten koirien hoitoon liittyviä vinkkejä, rotu- ja harrastusesittelyitä ja vaikka mitä muuta mukavaa. Seuraathan meitä Instagramissa @polarbarks.

 

ENSIMMÄINEN TUOTE

 

Paljastamme ensimmäisen tuotteemme syyskuun alussa. Ensimmäinen tuotteemme on koiran asumiseen liittyvä designtuote, jolle on varmasti kaikilla käyttöä! Uutena yrityksenä meidän täytyy edetä pienehköin askelin, joten ensimmäinen erämme tulee olemaan pieni 50 tuotteen erä. Seuraa meitä somessa tai tilaa uutiskirjeemme, jotta saat tietää ensimmäisenä, kun tuotteemme tulee myyntiin.

 

MUUT TUOTTEET

 

Emme ole vain yhden hitin ihme! Muitakin uusia tuotteita on tulossa myyntiin ja odotamme innolla, että pääsemme paljastamaan ne teille. Tuotesuunnitteluprosessimme toteutetaan hyvin huolellisesti ja koko tuotteen elinkaari mietitään ekologisuuden näkökulmasta. Onko sinulla jotain hyviä tuoteideoita tai haluatko tehdä kanssamme yhteistyötä? Laita meille viestiä [email protected] Luemme viestejänne mielellämme!

 

BLOGI

 

Blogistamme tulet tulevaisuudessa löytämään pohjoisten koirien hoitoon, hyvinvointiin, ruokintaan ja koulutukseen liittyviä vinkkejä. Kerromme blogissamme myös Polar Barksin vauhdikkaista seikkailuista ja tuotteisiin- ja tapahtumiin liittyvistä uutisista.

Ensimmäisen tuotteemme lanseerausta odotellessasi, voit käydä lukemassa tarinastamme ja tiimistämme tarkemmin tai lukemassa brändilähettiläistämme ja kenties ilmoittamassa koirasi Polar Barks brändilähettilääksi. Järjestämme silloin tällöin brändikuvauksia, joihin etsimme pörröisiä malleja. Ilmoitamme mallihauista Instagramissamme.

Tervetuloa Polar Barks koirayhteisöön!

 

Pohjoisin terveisin,

Polar Barks tiimi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.