Type and press Enter.

TARINAMME2


 

Tuotteemme ovat valmistettu Suomessa, koska haluamme tukea suomalaista työtä ja lähituotantoa sekä varmistua tuotteiden eettisestä tuotannosta. Tuotteidemme valmistus on suunniteltu tuottamaan mahdollisimman vähän ylijäämämateriaaleja. Minimoimme kuljetuksista syntyvät päästöt pitämällä logistiikkaketjun lyhyenä ja tehokkaana.

Hyödynnämme valmistuksessa kierrätysmateriaaleja ja teemme parhaamme ollaksemme esimerkkejä lemmikkialalla valitsemalla yhteistyökumppanit tarkasti arvojamme, ekologisuutta, eettisyyttä ja suomalaisuutta, noudattaen.

Näemme tuotekehityksen jatkuvana prosessina, joten parannamme aktiivisesti tuotteita testien ja asiakaspalautteiden perusteella.

”Designed for needs of polar breeds”

Suunnittelemme ja valmistamme ympäristöystävällisiä, korkealaatuisia ja kotimaisia koirien tuotteita. Rakastamme tuplaturkkisia koiria, kuten huskyja, samojedeja ja suomenlapinkoiria, mutta joissain ympäristöissä ne tarvitsevat apuamme. Luomme tuotteita erityisesti näiden paksuturkkisten lemmikkien tarpeisiin. Tavoitteenamme on edistää pohjoisten rotujen hyvinvointia niin, että koirat kukoistaisivat myös kaupunkiympäristössä. Tuotteemme kuitenkin sopivat mainiosti kaikenrotuisille koirille.